\"ctc\"
\"ctc\"
\"ctc\"
Date de Contact
ctc
GisBox SRL

BUCURESTI - ROMANIA
Email: info@gisbox.ro
Email: office@gisbox.ro

Telefon: +4031 424 75 09
Gisbox - Fotogrametrie si GIS

      GISBOX Romania

      GISBOX este o companie romaneasca ce desfasoara activitati complexe de fotogrametrie si GIS. Serviciile de teledetectie si inalta precizie fotogrametrica oferite de o echipa experimentata ne fac competitivi in domeniu.

      Serviciile pe care le oferim sunt destinate sa raspunda eficient diferitelor cerinte ale clientilor nostri iar metodologiile noastre de lucru sunt personalizate si se bazeaza pe cerintele si nevoile clientului.

      Compania noastra furnizeaza solutii complete pentru toate sarcinile standard ale serviciilor de fotogrametrie digitala, cum ar fi aerotriangulatia, generarea de modele numerice ale terenului/elevatie, stereorestitutie, restitutii topografice si planimetrice, productia de orthofotografii, compensare radiometrica, mozaic si generare de dale, productie de curbe de nivel si de puncte de elevatie, vizualizarea 3D a terenului, servicii de orthofotografie si date LIDAR.

      Imaginile fotografice sunt o unealta excelenta in proiectele GIS. Folosind imaginile aeriene furnizate, generam cele mai bune straturi GIS (raster sau vector), acoperind toate nevoile clientului. Avem capacitatea de a dezvolta diverse proceduri de analiza geospatiala pentru utilizatori din agricultura, transport, retele electrice, aprovizionare cu apa, canalizare, silvicultura, gestiune a inundatiilor etc.

        Pentru activitati specifice si scurte descrieri, consultati pagina servicii.